Aktuálně

4. swap = výměnný bazárek v Choceradech
5. května 2021 Aktuálně

4. swap = výměnný bazárek v Choceradech

Těšíme se na vás dne 15. května v čase 14-18h již na 4. výměnném bazárku v Choceradech, který jedna ostřílená swapová fanynka nazvala "největší swap ve středních Čechách, co jsem kdy viděla".

Jarní charitní bazárek 17. dubna
9. dubna 2021 Aktuálně

Jarní charitní bazárek 17. dubna

Jaro přichází zatím nesměle, ale je tu. A s ním i výměna věcí ve skříni. Nabízíme vám možnost obohatit si šatník na 3. charitním bazárku 17.4. od 9h do 17h na náměstí v Mnichovicích.

Sbírka na pomoc dětem: Charita představuje velikonočního Daránka!
1. dubna 2021 Charita Česká republika

Sbírka na pomoc dětem: Charita představuje velikonočního Daránka!

Říkají mu Daránek. Jméno dostal podle darů, kterými pomáhá dětem. Je symbolem bezpečí domova, potřebné péče i rovných příležitostí na startu do života. Připojte se k velikonoční vlně dobrých skutků a podpořte jeho poslání, aby to ti nejmenší měli co nejlehčí. Charita Česká republika spouští výzvu pomoci s názvem Daránek dětem. Její výtěžek pomůže těm nejpotřebnějším: dětem, kterým v Česku hrozí sociální vyloučení.

Sbírka pro paní Veroniku se 4 dětmi a dědečkem
13. února 2021 Aktuálně

Sbírka pro paní Veroniku se 4 dětmi a dědečkem

Založili jsme sbírku pro paní Veroniku, aby se mohla na podzim přestěhovat do nového bydlení. Bohužel jí chybí peníze na kauci, provizi RK a 1-2 nájmy zaplacené dopředu podle nájemní smlouvy. Věříme, že se nám podaří přes nadaci Donio vybrat cca 60 tisíc Kč, držíme paní Veronice a jejím sympatických klukům palce!

Známe výsledky Tříkrálové sbírky na Mnichovicku
3. února 2021 Aktuálně

Známe výsledky Tříkrálové sbírky na Mnichovicku

Letos bez koledníků, ale výsledky Tříkrálové sbírky nás opět potěšily. Děkujeme všem dárcům.

Igráček za 22 200 Kč, figurka původem z Mnichovic, pomáhá
8. ledna 2021 Tříkrálová sbírka

Igráček za 22 200 Kč, figurka původem z Mnichovic, pomáhá

Firma EFKO vytvořila figurky jedinečných Igráčků a věnovala je do charitativní aukce, jejíž celý výtěžek bude poukázán na účet Tříkrálové sbírky.