Finanční dar

Váš finanční dar nám pomáhá charitu vést a rozvíjet. S penězi nakládáme účelně a obezřetně. Nemáme žádné personální náklady, část nákladů na nezbytný provoz auta je hrazen z dotace města Mnichovice. Náš ostatní běžný příjem jsou dary a dobrovolné příspěvky získané na bazárcích, které jsou zároveň prostorem pro výdej oblečení pro sociálně slabé rodiny (pro ty jsou zdarma).

Ve výroční zprávě za každý kalendářní rok je vidět, kolik peněz bylo jak utraceno a kolik zůstává na účtu pro další rok. Peníze, které zbývají, účelně šetříme pro případné další využití a rozvoj charity.

Pokud již nejsou k dispozici peníze z Tříkrálové sbírky, nastupují peníze od dárců, z kterých můžeme nezbytnou pomoc lidem také hradit. Nedáváme nikomu hotovost, vždy uhradíme nezbytný výdaj - platbu, fakturu, daňový doklad za nákup věci.

Rádi vám vystavíme potvrzení o daru – k platbě prosím připojte do poznámky své jméno, adresu a e-mail. Za vaše dary a vaši důvěru velmi děkujeme!

Farní charita Mnichovice:

č. účtu Fio banka 2801611441/2010.

Vyberte částku

Vaše údaje

Chcete potvrzení o daru?

Datum narození

Rekapitulace

Děkujeme za vaše rozhodnutí darovat částku na projekt Provoz a rozvoj.

Více informací
Pro pokračování k platbě je nutné souhlasit s podmínkami darování.

Co se díky vašim darům povedlo?

Děkujeme za finanční podporu!

Šibeniční vrch Město Mnichovice Obec Hrusice